4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

ROG Swift de la ASUS este cel mai rapid monitor de gaming la 500Hz cu G-Sync

Publicat pe


Saltul spre rate de refresh din ce în ce mai mari s-a realizat aproape pe nesimțite, și uite cum ne pregătim să avem în față unul dintre cele mai rapide monitoare de gaming din lume, dacă nu chiar primul de acest fel. ASUS a a anunțat ROG Swift 500Hz,  care dispune de un ecran FHD (1920 x 1080) de 24,1 inchi. Utilizează tehnologia panoului Esports-TN (E-TN) pentru a oferi un timp de răspuns cu 60% mai mic comparativ cu al ecranelor LCD TN standard, ceea ce îl face cel mai rapid ecran LCD de până acum.

ROG Swift 500Hz include NVIDIA G-SYNC și modul îmbunătățit Esports Vibrance – special adaptat pentru „esport” – integrat direct în firmware-ul monitorului. Acesta permite să treacă mai multă lumină prin cristalele LCD, oferind culorilor noi niveluri de vibrație. Având în vedere că latența este un factor crucial în jocurile „esports”, Swift 500Hz include, de asemenea, NVIDIA Reflex Analyzer, permițându-le jucătorilor să măsoare latența cu un singur clic.

Cum zboară timpul și ratele de refresh… Parcă ieri ne jucam pe display-uri de 144Hz, ca mai apoi să facem trecerea la 240Hz, unde ochii și creierul meu deja nu mai începeau să facă față. Iar la milestone-ul de 360Hz, deja am pierdut legătura cu pământul de sub picioare. Este interesant să mă gândesc ce experiențe aș putea avea cu un monitor cu rată de refresh de 500Hz, o valoare absolut uluitoare în momentul de față, cel puțin pentru mine.

Specificațiile monitorului ASUS ROG Swift 500Hz

Dimensiune panou24,1 inchi, ecran cu rame ultra-subțiri pe trei laturi (16:9)
Retro-iluminare panou / tipEsports TN (E-TN)
Rezoluție1920 x 1080
Luminozitate400 cd/m² (tipic)
Rată de reîmprospătare500 Hz
NVIDIA Reflex AnalyzerDa
Conectivitate1x DisplayPort™ 1.4
1x HDMI® 2.0
2x USB 3.2
1x jack căștiSursa: zonait.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri