-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Samsung ar putea implementa Android 14 și mai rapid pe telefoanele sale în 2023

Publicat pe


În urmă cu câteva săptămâni, Samsung a început să lanseze noua sa versiune One UI 5.0 bazată pe Android 13 pe telefoanele sale de ultimă generație Galaxy S22. Câteva zile mai târziu, a venit rândul lui Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 să beneficieze de actualizare, și mai nou randul gamei Galaxy S21.

Într-o declarație, Samsung notează că lansarea Android 13 vine mai devreme decât în ​​anii precedenți, deoarece actualizarea a fost lansată pe telefoanele sale la doar două luni după ce a ajuns pe Google Pixel. Este deci un record pentru Samsung, care nu pare să vrea să se oprească aici.

Samsung vrea sa lanseze Android 14 si mai rapid pe telefoanele sale in 2023

Gigantul coreean spune că lucrează îndeaproape cu Google pentru a permite telefoanelor sale să primească rapid noi actualizări, iar următoarele ar trebui să sosească și mai repede. O parte cheie a acestei strategii va fi probabil suportul pentru actualizări rapide Android, care vor fi acum impuse tuturor producătorilor.

Din anumite motive misterioase, Samsung a refuzat să accepte această funcție de câțiva ani. Aceasta înseamnă că, odată ce Android 14 se lansează la sfârșitul anului viitor, Samsung este de așteptat să lanseze actualizarea la mai puțin de două luni după Google la Pixeli.

Pentru moment, Samsung lucrează pentru a lansa Android 13 pe mai multe dispozitive. Următorul ar trebui să fie Galaxy S20 de la sfârșitul lunii noiembrie . Samsung urmează să-și actualizeze Galaxy Tab S8, Tab S7, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Flip 3 până la sfârșitul anului.

Pe lângă telefoanele și tabletele de ultimă generație, este, de asemenea, probabil ca actualizarea să fie implementată la sfârșitul lui 2022 pe dispozitive de gamă medie precum Galaxy A33 5G sau Galaxy A53 5G .Sursa: mobilehub.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri