12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Samsung Galaxy S22 va veni probabil în luna februarie, confirmat acum, Unpacked

Publicat pe


Samsung va găzdui luna viitoare un eveniment Unpacked, a confirmat compania într-un comunicat de presă scris de președintele TM Roh, iar scrierea este pe perete pentru seria Galaxy Note. Lansarea sugerează că în seria Galaxy S vor veni mai multe funcții Note – în special următorul telefon Ultra din linie, care pare gata să preia stylus-ul încorporat al Notei și funcțiile de productivitate aferente. Acest lucru aproape pecetluiește soarta seriei Note, pe care Samsung a lăsat-o pe un teritoriu ambiguu anul trecut.

Lucrurile păreau îndoielnice pentru o reînnoire a seriei Note când 2021 a venit și a trecut fără un nou dispozitiv Note. Postarea lui Roh recunoaște dezamăgirea fanilor Note și că acest feedback a fost luat în considerare la proiectarea „cel mai remarcabil dispozitiv din seria S pe care l-am creat vreodată”. Pentru a explica ideea, postarea se încheie cu un strigăt de raliu pentru „a ajuta Samsung să rescrie din nou viitorul smartphone-urilor” și o invitație la „[g]sunt gata pentru experiența Ultra supremă.”

Acest lucru nu este o surpriză atât de mare. Seria S21 de anul trecut a făcut o jumătate de pas spre absorbția seriei Note atunci când a încorporat suport S-pen. Când scurgerile S22 au început să apară, a început să pară mai evident că seria S Ultra, în special, va deveni mai mult sau mai puțin noul Note, complet cu un siloz de stylus încorporat. Ne așteptăm să obținem toate detaliile la evenimentul Samsung Unpacked din februarie, deși data și ora exacte sunt încă necunoscute. Până atunci, fanii Note pot avea speranța că caracteristicile stylus-ului pe care le iubesc nu au fost uitate.Sursa: newit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri