0.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Samsung lansează o nouă actualizare pentru Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4

Publicat pe


Samsung a fost foarte ocupat în ultima vreme, lansând actualizări pentru smartphone-urile și tabletele sale Galaxy. Unele primesc noul Android 13, în timp ce altele primesc patch-ul de securitate din decembrie. Iar acum, smartwatch-urile Galaxy ale companiei au intrat și ele în acțiune, modelele Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4 primind noi actualizări în rețeaua Verizon din SUA. Se pare că Samsung este pe val.

Se pare că este vorba doar de o actualizare software minoră pentru modelele Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4 de la Samsung. În changelog-ul oficial se spune că actualizarea „oferă îmbunătățiri și optimizări de performanță” pentru cele două ceasuri inteligente. Este probabil ca Samsung să fi făcut unele optimizări software pentru a îmbunătăți funcționalitatea dispozitivelor și este posibil să fie incluse și unele corectări de erori. Cu toate acestea, changelog-ul nu menționează nimic altceva, așa că nu știm cu siguranță ce este inclus în această actualizare. Dacă folosești oricare dintre aceste ceasuri inteligente, actualizarea ar trebui să fie disponibilă și pentru tine.

Rapoartele întocmite de SamMobile indică faptul că Galaxy Watch 5 LTE primește o actualizare la versiunile de firmware R905USQU1AVK6 pentru varianta de 40 mm și R915USQU1AVK6 pentru varianta de 44 mm. Versiunea de firmware actualizată a Galaxy Watch 5 Pro LTE este R925USQU1AVK6. Versiunile de firmware actualizate ale Galaxy Watch 4 LTE sunt R865USQU1GVVK6 (40mm) și R875USQU1GVK6 (44mm). În cele din urmă, Galaxy Watch 4 Classic primește versiunile de firmware R885USQU1GVK6 (42mm) și R895USQU1GVK6 (46mm).

Deși este posibil ca această actualizare să nu introducă funcții noi pentru Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4, este important să instalați actualizarea pe dispozitivele dumneavoastră, deoarece acestea pot îmbunătăți experiența generală a utilizatorului. Pentru a vă actualiza ceasul inteligent Galaxy, puteți utiliza fie aplicația Setări de pe ceas și mergeți la meniul Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare, fie puteți utiliza aplicația Galaxy Wearable pe smartphone. Pur și simplu accesați secțiunea Watch Settings (Setări ceas) de pe ecranul principal al aplicației și veți găsi acolo aceleași opțiuni. După ce ați inițiat actualizarea, așteptați ca ceasul să caute noi actualizări. Dacă este disponibilă o actualizare, vi se va solicita să o descărcați.Sursa: mobilehub.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri