2.2 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Samsung lucrează la senzorul de imagine XISOCELL de ultimă generație

Publicat pe


Brandul ISOCELL de la Samsung în senzorii existenți ai camerei smartphone reduce zgomotul de la doi pixeli adiacenți dintr-o cameră. ISOCELL, care a fost văzut pentru prima dată pe Samsung Galaxy S5 în 2014, mai târziu și-a lăsat senzorii ISOCELL Plus și ISOCELL 2.0 odată cu evoluțiile Samsung.

Senzorul de imagine de ultimă generație de la Samsung: XISOCELL

Cel mai recent raport, care detectează aplicația de înregistrare a mărcii Samsung, arată că următoarea generație de senzori de imagine va veni sub numele de marcă XISOCELL . Cu toate acestea, raportul nu a oferit, din păcate, mai multe detalii despre caracteristicile senzorilor de imagine ale camerei Samsung de ultimă generație, în afară de numele mărcii.

De asemenea, se pare că Samsung lucrează la o tehnologie de stabilizare a imaginii prin schimbarea senzorului, foarte asemănătoare cu cea văzută pe iPhone 12 Pro Max. Producătorul de iPhone din California, Cupertino, a susținut că tehnica poate stabiliza o imagine de peste 5.000 de ori pe secundă.

Cu toate acestea, nu este încă clar dacă noua generație de senzori de imagine XISOCELL și zvonita tehnologie de stabilizare a imaginii cu deplasarea senzorului își vor face loc în viitoarea linie emblematică S23 a Samsung.Sursa: mobilehub.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri