21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Starfield: O nouă dimensiune a jocurilor prin GeForce Now!

Publicat pe


Starfield, unul dintre cele mai așteptate jocuri ale momentului, a făcut un pas uriaș în lumea cloud gaming-ului. Recent, a fost anunțat că jocul este acum disponibil pentru streaming pe platforma GeForce Now de la Nvidia. Această mișcare reprezintă nu doar un pas înainte pentru industria jocurilor, ci și o victorie majoră pentru Nvidia, care își consolidează poziția în acest domeniu datorită tehnologiilor sale avansate și rețelei extinse de servere.

Pentru cei neinițiați, Starfield este un joc cu cerințe tehnice ridicate. Pentru a te bucura de grafica impresionantă și de fluiditatea jocului, ai nevoie de un PC puternic, echipat cu cele mai bune componente. În plus, la lansare, jocul nu a inclus tehnologia de upscale DLSS, ceea ce a dezamăgit mulți utilizatori de PC-uri cu plăci grafice Nvidia. Cu toate acestea, cu ajutorul cloud gaming-ului, jucătorii pot experimenta Starfield la calitate maximă, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc – fie că este vorba de un televizor, un computer sau un smartphone.

Un alt avantaj major al lansării Starfield pe GeForce Now este că va reduce presiunea asupra serviciului Xbox Cloud Gaming, care a avut probleme cu performanța grafică și latența. GeForce Now, cu serverele sale cloud RTX 4080, este mult mai capabil să gestioneze aceste provocări. De asemenea, Nvidia oferă diverse opțiuni de abonament, inclusiv o versiune de încercare gratuită, iar pentru cei care doresc calitate grafică 4K și 120 de cadre pe secundă, există opțiunea Ultimate, care costă 20 de euro pe lună.

Această lansare subliniază și colaborarea dintre Microsoft și Nvidia, în urma căreia toate jocurile Xbox vor fi disponibile pe GeForce Now simultan sau aproape de datele lor de lansare. Pentru ambele companii, aceasta este o oportunitate excelentă de a-și extinde audiența și de a oferi jucătorilor o experiență de joc de neegalat.

Cu Starfield disponibil pe GeForce Now, viitorul cloud gaming-ului pare mai luminos ca niciodată. Jucătorii se pot aștepta la mai multe titluri mari să fie disponibile pentru streaming, oferind o flexibilitate și o calitate fără precedent în lumea jocurilor.Sursa: geeki.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri