18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024

Știrile zilei despre tehnologie – 9 aprilie 2024

Publicat pe


Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Mesajul de la Enel/PPC:

Bun găsit,

După cum știi deja, companiile Enel din România sunt acum parte a PPC, lider în domeniul energiei în Europa de Sud-Est. Ca urmare a acestei modificări de acționariat, trecem printr-o perioadă de schimbare, în care vom renunța treptat la numele Enel.

Pentru că lucrăm la noile versiuni de site și aplicație mobilă PPC, te anunțăm că site-ul enel.ro și aplicația MyEnel devin indisponibile începând cu data de 9 aprilie.

Din 10 aprilie te așteptăm pe www.ppcenergy.ro. În plus, aplicația va fi disponibilă sub numele myPPC, iar datele tale de logare rămân neschimbate. Începând cu 10 aprilie, vei putea accesa noua aplicație web myPPC la adresa myppc.ppcenergy.ro, iar dacă ești utilizator de sisteme de operare Android și iOS, vei putea descărca noua aplicație myPPC în zilele următoare.

Îți reamintim că, în curând, mesajele pe care le vei primi din partea noastră vor avea ca expeditor @ppcgroup.com. De aceea, îți recomandăm să verifici din când în când și în folderul de tip spam și să salvezi noua noastră adresă de e-mail în agenda ta electronică.

Articolul Știrile zilei despre tehnologie – 9 aprilie 2024 a apărut pe nwradu blog.

Original article: Știrile zilei despre tehnologie – 9 aprilie 2024.



Sursa: www.nwradu.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri