25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Stranger Things sezonul 4: Netflix dezvăluie trailerul final pentru partea 2!

Publicat pe


Netflix tocmai a dezvăluit trailerul final pentru partea 2 al sezonului 4 din Stranger Things. Este suficient să spunem că lupta cu Vecna ​​promite să fie explozivă!

Cu sezonul 4 din Stranger Things, Netflix a dat o lovitură! Trebuie spus că acest nou sezon este de o calitate excelentă, în ciuda înmulțirii arcurilor narative. De asemenea, spectatorii și-au rezervat o primire deosebit de călduroasă în urma aventurilor lui Mike, Eleven și celorlalți.

Într-adevăr, serialul l-a depășit cu ușurință pe Obi-Wan Kenobi din punct de vedere al publicului, celălalt serial mare al momentului. Aceasta este și cea mai bună lansare făcută vreodată de Netflix. Acum este timpul să așteptați, deoarece a doua parte a acestui al 4-lea sezon este așteptată de la 1 iulie 2022 pe Netflix.

Evident, platforma de streaming menține hype-ul spectatorilor și crește treptat tensiunea. O primă previzualizare pentru partea 2 a fost lansată de serviciu, în timp ce noi imagini ale volumului 2 au fost dezvăluite cu doar câteva zile în urmă.

Netflix dezvăluie trailerul final pentru partea 2!

Cu toate acestea, Netflix tocmai a făcut o treaptă superioară dezvăluind trailerul final pentru volumul 2 al acestui al 4-lea sezon din Stranger Things! Atenție, dacă nu ați terminat încă prima parte, vă sfătuim să nu aruncați o privire peste acest trailer, care este mai degrabă încărcat cu spoilere! Ai fost avertizat.

Și mai exact, ce ne dezvăluie acest trailer de două minute? Fără a intra în detalii, confruntarea finală cu Vecna ​​se profilează și se anunță epică. Gașca va trebui să se întoarcă încă o dată in Upside Down pentru a o recupera pe Nancy, în timp ce Eleven îl va părăsi pe „tată”, acum că este din nou în posesia puterilor sale.

La rândul său, Hopper nu va avea cu adevărat timp să savureze reuniunea cu Joyce în Rusia. Alți monștri cu din Upside Down au reușit evident să scape în timpul încercării lor de evadare din Gulag.

Ca o amintire, creatorii seriei, frații Duffer, au anunțat că finalul va conține mai multe efecte speciale decât tot sezonul 3! Suficient pentru a promite un spectacol grozav, foarte grozav. Mai mult, ei au confirmat că vânătoarea de demoni va intra în viteză. Ce confirmă cel mai recent trailer.Sursa: geeki.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri