9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Twitter a încetat să mai funcționeze pe iPhone 6, modelul Apple încă popular intrând pe lista dispozitivelor nesuportate

Publicat peTwitter a retras în mod intempestiv din aplicația pentru iPhone suportul pentru versiuni firmware mai vechi decât iOS 14, lăsând pe dinafară utilizatorii de telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Lansat în anul 2014, iPhone 6 a fost unul dintre cele mai de succes telefoane Apple din toate timpurile, atât de apreciat încât mai există și acum o comunitate de utilizatori destul de numeroasă, care îl apreciază pentru dimensiunile reduse.

Totuși, tăierea accesului la noi versiuni de iOS, i-au redus în mod inevitabil speranța de viați, fiind doar o chestiune de timp până ce suportul va fi retras și din aplicațiile de primă linie, esențiale pentru utilizatori.

Luând prin surprindere utilizatorii, aplicația Twitter a încetat pur și simplu să mai funcționeze după ce dezvoltatorul a retras în mod intempestiv suportul pentru ultima versiune de iOS disponibilă pe iPhone 6. Astfel, în timp ce ultimele tweet-uri preluate înainte de actualizarea aplicației rămân vizibile în timeline, funcționalitatea de bază este complet blocată.

Mișcarea vine după ce Twitter a retras la începutul anului trecut și suportul pentru iOS 12, tăierea accesului pentru dispozitivele cu iOS 13 fiind cel mai probabil finală și ireversibilă.

Astfel, posesorii de telefoane iPhone 6 care vor să mai fie la curent cu noutățile de pe Twitter au de ales fie între autentificarea din web browser și migrarea la un dispozitiv de generație mai nouă.

Potrivit datelor oficiale, 63% dintre dispozitivele iOS aflate în circulație rulează cel puțin versiunea iOS 15m, doar 7% rămânând cu iOS 13, sau mai vechi. Totuși, raportat la numărul total de iPhone-uri și iPad-

Sursa: www.go4it.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri