29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Urmărește primul episod Halo gratuit pe YouTube

Publicat pe


Emisiunea live-action Halo de pe Paramount Plus este deja la al doilea episod săptămâna aceasta, dar primul este acum disponibil gratuit pe YouTube. Atâta timp cât ești în SUA, poți accesa primul episod din Halo pe YouTube.

Spectacolul Halo nu seamănă cu nimic cu jocurile, iar reporterul de jocuri video Verge Ash Parrish, un pasionat auto-mărturisit, spune că „oferă o privire mult mai convingătoare asupra Master Chief decât orice au făcut jocurile până acum”.

Halo îi joacă pe Pablo Schreiber din American Gods în rolul Master Chief, pe Natascha McElhone din Californication în rolul Dr. Halsey și pe Jen Taylor, actrița vocală pentru Cortana în jocurile Halo, ca asistent AI al Master Chief. Serialul a fost deja reînnoit pentru un al doilea sezon și a debutat pe Paramount Plus pe 24 martie.

Folositi un serviciu VPN pentru a putea viziona serialul Halo din Romania.

Folositi un VPN pentru a putea viziona serialul din Romania.

Nu este prima dată când serviciile de streaming încearcă să atragă oamenii să se aboneze cu episoade gratuite pe YouTube. Episodul pilot al seriei Star Trek: Picard a apărut pe YouTube în urmă cu câțiva ani, iar primul episod al sezonului doi al lui Tuca & Bertie este, de asemenea, gratuit pe YouTube.

Dacă sunteți interesat să vedeți primul episod al emisiunii Halo, l-am încorporat mai sus. Noi episoade sunt difuzate săptămânal pe Paramount Plus în SUA, Canada, Australia, țările nordice, America Latină și Orientul Mijlociu (prin intermediul unui canal TV cu plată). Abonații Xbox Game Pass Ultimate pot profita de un abonament gratuit de 30 de zile la Paramount Plus.Sursa: newit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri