21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Vodafone România include în oferta sa noile modele Apple

Publicat pe


Vodafone România a anunțat recent că va include în oferta sa noile modele Apple: iPhone 15 și iPhone 15 Plus. Acestea vin echipate cu o cameră foto principală de 48MP, funcție Telephoto 2x, procesorul A16 Bionic și portul USB-C.

De asemenea, compania va oferi și modelele iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max, descrise ca fiind cele mai ușoare modele Pro lansate de Apple până acum. Acestea dispun de un sistem avansat de cameră principală de 48 MP, procesorul A17 Pro și portul USB-C.

În ceea ce privește dispozitivele purtabile, Vodafone România va avea în oferta sa Apple Watch Seria 9 și Apple Watch Ultra 2, care introduc funcții noi, inclusiv noul double tap. De asemenea, AirPods Pro (a doua generație) cu USB-C vor fi disponibile pentru clienții Vodafone.

Conform anunțului, precomenzile pentru gama iPhone 15 și noile modele Apple Watch pot fi plasate începând cu 15 septembrie, cu livrare programată pentru data de 22 septembrie. Vodafone România oferă posibilitatea unei reduceri de până la 900 de euro prin programul buyback și o reducere suplimentară pentru achiziția dispozitivului la abonament. De menționat este faptul că iPhone 15 128 GB poate fi achiziționat în rate lunare, cu condiții specifice menționate de companie.

Pentru detalii suplimentare și precomenzi, clienții pot vizita magazinele Vodafone sau site-ul oficial al companiei.Sursa: geeki.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri