1 C
București
luni, 6 februarie 2023

WhatsApp testează opțiunea Picture-in-Picture pentru apeluri video pe iOS

Publicat peDeja cunoscută utilizatorilor YouTube, Facebook și Instagram, modul de afișare Picture-in-Picture (PiP) va permite continuarea apelurilor video pornite din aplicația WhatsApp pentru iOS într-o fereastră care poate fi mutată oriunde pe ecran. Scopul este acela de a permite folosirea și altor aplicații sau funcții iPhone, fără a întrerupe apelul video primit pe WhatsApp.

Potrivit surselor citate de WABetaInfo, noua funcție WhatsApp ”permite mutarea cu ușurință a ferestrei Picture-in-Picture și implementează câteva scurtături folositoare, permițând comutarea rapidă înapoi la modul full-screen și oprirea apelului video”.

Spre exemplu, vei putea „participa” la ședințe interminabile cu colegii de serviciu, chiar în timp ceți ocupi timpul navigând pe internet, sau chiar cu un joc de mobil.

Pe lista inovațiilor intră și reprezentarea vizuală sunetului „emanat” de vorbitorii care și-au oprit fluxul video, dar au rămas conectați în modul audio. În plus, vei vedea mesaje de notificare ori de câte ori cineva se adaugă sesiunii de videoconferință.

Suplimentar, administratorii WhatsApp iau în considerare extinderea funcției ”View Once” folosită pentru trimiterea de poze și clipuri video intenționate pentru a fi vizionate o singură dată, incluzând și mesaje text care dispar imediat ce au fost citite. Potrivit Meta, noua funcționalitate WhtatsApp va elimina toate obstacolele tehnologiei moderne, asigurând că mesajele recepționate prin conexiune criptată nu pot fi decât citite de persoana căreia îi sunt adresate, fără posibilitatea ca altcineva să intercepteze istoricul conversațiilor.

Sursa: www.go4it.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri