20.5 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Xiaomi plănuiește să lanseze un nou sub-brand!

Publicat pe


Potrivit unui nou raport, Xiaomi intenționează să lanseze un nou sub-brand. Acest lucru ar fi destinat în primul rând pasionaților de tehnologie.

Xiaomi este una dintre cele mai reputate companii high-tech din lume. În puțin peste 10 ani, a devenit un reper pe piața smartphone-urilor și a obiectelor smart. Compania are deja mai multe sub-brărci, cele mai cunoscute fiind Poco și Redmi. Și conform unui nou raport, lista s-ar putea să crească în curând. Într-adevăr, s-ar părea că Xiaomi se gandeste la lansarea unui nou sub-brand. Nu stim numele noului sub-brand, stirile au aparut prima oara pe un website indian.

Știm, totuși, că va fi destinat în principal pasionaților de tehnologie.

Amintiți-vă că nu este prima dată când producătorul chinez avansează un astfel de argument. Cu câțiva ani în urmă, Xiaomi a lansat deja produse concepute special pentru pasionații de tehnologie . De exemplu, marca POCO a fost creată pentru a concura cu OnePlus. La acel moment, firma a ales să folosească Android One, în special pe dispozitivele din seria A, care a fost abandonat în urma unor probleme de actualizare la A3.

Pentru viitorul său sub-brand, Xiaomi intenționează să folosească Android Stock. În cazul în care nu știți deja, această versiune de Android este sistemul de operare de la Google, intrucât este livrat producătorilor de telefoane, adică fără nicio modificare din partea acestora din urmă. Smartphone-urile care vor fi lansate în cele din urmă sub acest brand ar trebui să ofere, prin urmare, o experiență Android pură.

În ceea ce privește motivele care l-ar fi împins pe Xiaomi să planifice lansarea acestui nou sub-brand, The Mobile Indian promovează dorința mărcii de a umple golul cauzat de tranziția generică a OnePlus și de scăderea popularității dispozitivelor Pixel în India și pe alte pieţe. În ceea ce privește gama de prețuri, raportul estimează că se va extinde de la 150 la 300 €.

[SURSA]Sursa: geeki.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri