27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

YouTube Music introduce noua funcție: Samples

Publicat pe


YouTube Music a lansat o nouă funcție numită „Samples”, destinată să ajute utilizatorii să descopere noi melodii. Această caracteristică a fost dezvăluită pe site-ul DonanımHaber și este disponibilă atât pentru abonații Premium, cât și pentru cei care folosesc serviciul gratuit.

Ce este Samples?

Samples este o caracteristică nouă care se află între paginile principale și secțiunea „Keșfet” (Descoperă) a YouTube Music. Acesta prezintă videoclipuri scurte, asemănătoare cu cele de pe Instagram Reels și TikTok. Videoclipurile sunt prezentate într-un format scurt, aducând în fața utilizatorului cele mai dinamice părți ale melodiilor.

Cum funcționează Samples?

Secțiunea Samples conține videoclipuri încărcate direct de către artiști și alte conținuturi. Utilizatorii pot naviga între aceste videoclipuri printr-o derulare verticală. Videoclipurile au o durată de aproximativ 30 de secunde, prezentând astfel cele mai captivante momente ale pieselor. Scopul principal al fluxului Samples este descoperirea muzicii, oferind utilizatorilor performanțe pe care probabil nu le-au văzut anterior. Fluxul este personalizat în funcție de gusturile muzicale ale utilizatorului, spre deosebire de alte aplicații sociale care pun accent pe conținutul viral sau de trend.

Disponibilitate și costuri

Funcția Samples va fi disponibilă pentru utilizatorii de Android și iOS. Chiar și cei care folosesc YouTube Music gratuit vor avea acces la această funcție. Un alt avantaj major este că fluxul Samples nu va conține reclame.Sursa: geeki.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri