20.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, despre candidatura lui Klaus Iohannis la NATO: ”Nimeni nu pune la îndoială profilul președintelui”

Publicat pe


Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, despre candidatura lui Klaus Iohannis la NATO.

”Dacă există vreo decizie care stă într-un singur om și un consens care nu s-a întrunit, președintele Iohannis este cel care aduce acel consens pe masa liderilor europeni și mi s-a părut că nu avea niciun rost să ne spună nouă aceste lucruri. Eram niște consilieri ai unui președinte. Ne-a spus pur și simplu din inimă și să ne facă conștienți de personalitate celui pe care îl serveam la acel moment. Și cred că acest lucru îl poate avea și Alianța Nord-Atlantică în fruntea ei. Un om care a servit 10 ani în acest conclav care se numește Consiliul European și care și-a petrecut jumătate din viață într-o Românie comunistă, ai cărui bunici au fost deportați în Siberia de Stalin și care pentru prima dată ar putea deveni un lider.

Pentru prima dată, un lider dintr-o fostă țară…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri