19.6 C
București
marți, 21 mai 2024

Atalanta – Leverkusen, în finala Europa League! Nemții continuă seria meciurilor fără înfrângere, după un gol în prelungiri

Publicat pe



Finala din acest an a Europa League le va pune față în față pe Atalanta Bergamo şi Bayer Leverkusen, după rezultatele înregistrate joi seară în manșa retur a semifinalelor.

După ce în tur remizase pe Stade Velodrome, 1-1, Atalanta a învins-o la scor de forfait pe Olympique Marseille, 3-0, prin golurile marcate de Ademola Lookman (30), Matteo Ruggeri (52) și El Bilal Toure (90+5).

În cealaltă semifinală, AS Roma a fost aproape de a pune capăt seriei de invincibilitate a noii campioane a Germaniei, Bayer Leverkusen, chiar pe terenul acesteia, dar în cele din urmă meciul s-a terminat la egalitate.

După ce se impusese cu 2-0 pe Stadio Olimpico, Leverkusen a fost condusă acasă cu 2-0, prin dubla argentinianului Leandro Paredes (43 – penalty, 66 – penalty). Speranţele echipei giallorossa de a trimite meciul în prelungiri s-au spulberat în minutul 82, când Gianluca Mancini a marcat în propria poartă. Bayer a reuşit să evite şi înfrângerea in…



Sursa: romanialibera.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri