11.5 C
București
duminică, 19 mai 2024

Ce să faci cu ouăle fierte rămase de la Paște. Modul de preparare face diferența la siluetă

Publicat pe


Dacă v-au rămas ouă fierte de la Paște și nu știți cum să le folosiți, vă dăm noi o idee. Salata orientală este varianta perfectă. Explicăm imediat la „Doctor de bine”.

Oul este cu siguranță alimentul vedetă al sărbătorilor de Paște. Unde mai pui că oul este o esență de nutrienți- are proteine etalon, minerale, vitamine și grăsimi esențiale- totul cu numai 80 cal. Dacă ar avea și un strop de fibre, oul ar fi un aliment complet! Întrebarea care rămâne este: ce ou mâncăm? Fiert sau prăjit? Ochi sau omletă? Răspunsul are variante multiple, în funcție de preferințele și obiectivele pe care le aveți.

Dacă sunteți la cură de slăbire și vă doriți că oul să fie greu de digerat și să țină de foame, atunci oul fiert tare este alegerea corectă; puterea sațiogenă pentru ou este mai mare decât pentru carne sau pește, nimic nu se satură mai bine ca oul fiert! Dacă vreți că oul să fie ușor de digerat și de asimilat atunci…



Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri