17.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024

Cine este și ce poveste le-a spus anchetatorilor bărbatul care a snopit în bătaie o femeie în Centrul Vechi din Capitală

Publicat peO tânăra a fost găsită de Poliție inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei, duminică dimineață. În prezent, ea se află internată în stare foarte gravă, intubată, la secția ATI a Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

Principalul suspect în acest caz este un bărbat în vârstă de 23 de ani din Republica Moldova, care a fost reținut de polițiști.

Bărbatul a venit în România din Republica Moldova la începutul acestui an, aparent cu intenții pașnice. Se angajase la o șaormerie împreună cu fratele lui și obținuse viza de muncă pentru următoarele 90 de zile.

Agresorul spune că a acționat violent de teamă că va fi tâlhărit

La audieri, individul a recunoscut că și-a lovit victima și a lăsat-o să agonizeze în scara blocului, dar spune că a făcut asta din frică.

Bărbatul a mai povestit anchetatorilor că intenționa să întrețină contra cost relații sexuale cu victima. Ea l-ar fi condus într-o…Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri