13 C
București
joi, 2 mai 2024

Clotilde Armand a declanșat operațiunea „PUZ-uri Sector 1”. Ce s-ar ascunde în culisele scenariului. Avocat: „Legislația europeană INTERZICE asta”

Publicat pe


Clotilde Armand, edilul Sectorului 1 al Capitalei, dorește să obțină un al doilea mandat și a făcut o nouă „mutare”, care s-a dorit a fi spectaculoasă în contextul alegerilor din luna iunie. Cetățenii din sector au fost invitați, pe site-ul primăriei, la o „ședință de lucru” care a avut pe ordinea de zi subiectul „urbanism”, în general, și Planurile Urbanistice Zonale (PUZ) pentru Promenada Verde și Colosseum, în special.

Potrivit informațiilor publicate în prealabil, ședința de lucru de miercuri, 17 aprilie, s-a dorit a fi una de informare, în care locuitorii din sector să formuleze și anumite propuneri, iar Clotilde Armand a specificat că se creează un precedent, pentru că vor urma și alte asemenea întâlniri.

Scopul declarat este o „elaborare participativă a documentației de urbanism”, apoi vor fi făcute propuneri preliminare care vor fi dezbătute public la sfârșitul acestui an.

În afară de PUZ Promenada Verde și…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri