21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Clujean ajuns în Italia, în zona Milano: ”Săracul Boc, dacă vine aici îi dă cu eroare, la cât de mult verde este” – FOTO

Publicat pe


Clujul a ajuns orașul betoanelor și al datelor din granit, de pe urma cărora unele firme au făcut averi. Așa s-au tocat banii europeni, pentru a ieși la socoteală că s-au atras fonduri multe, deși nu era nevoie de pavat cu granit tot centrul Clujului. 

Clujenii au cerut și cer în continuare zone verzi, nu betoane și granit. Se pare, însă, că agenda Primăriei Cluj-Napoca este alta și vrea să ducă orașul în Europa, în timp ce toată Europa renunță la beton și se întoarce la verdeață. 

Un clujean ajuns în localitatea Cassano d’Adda, situată la 30 de minute de Milano, a postat o fotografie cu verdeața pe care o vede de la geamul casei. ”Săracul Boc, dacă vine aici îi dă cu eroare, la cât de mult verde este”, a comentat aceasta.

Din fotografie se vede cum totul este aliniat, iar grija pentru copaci o vedem prin faptul că aceștia sunt lăsați să crească și nu sunt tăiați permanent și replantați, pentru ca alte firme să facă bani.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri