16.5 C
București
vineri, 17 mai 2024

Cum se lăuda Avram Gal, politicianul care vindea la Cluj ”burgeri de aur”, că are influență la Unifarm: ”Pe director îl convoc la lot. E securist”

Publicat pe



Fostul șef al PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, cunoscut mai ales pentru că era patronul Transylvania Steakhouse unde se vindeau ”burgerii de aur”, a fost condamnat la închisoare cu executare pentru 5 ani, după ce a primit 400.000 de lei mită pentru a interveni pe lângă conducerea Companiei Naționale ”Unifarm” S.A., deținută de statul român, pentru a facilita cumpărarea unor produse de protecție în timpul pandemiei COVID.

Avram Gal spunea despre fostul director al Unifarm că este un securist și că îl ”convoacă la lot”, în timp ce despre altă directoare din compania de stat spunea că o are ”în portofoliu”. Toate aceste replici erau folosite pentru a-l convinge pe directorul unei firme de echipamente medicale că îi poate face rost de un contract bănos.

Gal i-a cerut patronului Dyomedica CND 600.000 de lei și niște electrocasnice marca Miele pentru a interveni și rezolva contractul cu SC Unifarm SA.

Avram Gal era până la recenta condamnare…



Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri