12.6 C
București
vineri, 10 mai 2024

Dezvăluiri șocante din filmul scandalului în care a fost implicat generalul SRI Florian Coldea, la petrecerea VIP UNTOLD din Dubai

Publicat pe



Scandal şocant în Dubai. Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a fost la un pas de a fi linșat de afaceristul Sergiu Diacomatu. Totul s-a consumat la o petrecere cu VIP-uri și milionari. Nume cunoscute din lumea mondenă a Bucureștiului au asistat cu ochii cât cepele la umilirea generalului SRI la UNTOLD Dubai.

A fost nevoie de intervenția forțelor de securitate pentru ca situația să nu degenereze într-o bătaie în toată regula. Și asta pentru că stropii de pe sacoul generalului au încins rapid spiritele.

Până la întâlnirea cu Diacomatu, Coldea se distrase de minune pe meleagurile exotice. Însă, distracția s-a terminat în momentul în care afaceristul i-a aruncat un pahar cu băutură în cap.

Motivul? Îl suspectează pe Coldea că s-ar fi aflat la originea anchetării sale. Întrebat de presă cum s-a petrecut incidentul, Diacomatu a lăsat să se înțeleagă, în glumă, că a fost o simplă întâmplare.

„De la statul român mă…



Sursa: jurnalul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri