16.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024

Gabriela Firea neagă acuzațiile cum că planurile urbanistice de sector din mandatul său ar fi fost ilegale: „Vorbe în vânt!”

Publicat pe


Actualul candidat al PSD la postul de Primar General, Gabriela Firea, a negat vineri acuzațiile lui Nicușor Dan potrivit cărora planurile urbanistice de sector din mandatul ei de primar ar fi fost ilegale.

Actualul primar general a afirmat că Gabriela Firea ar fi fost parte a unei „afaceri de corupție”, pe când conducea Primăria Generală.

„Sunt vorbe în vânt, doar vorbe politice”

Primarul general sau oricare primar nu trebuie să se substituie instituţiilor statului. Dacă ar fi fost adevărat ceea ce afirmă primarul general actual, cu siguranţă instituţiile statului care îşi fac datoria ar fi scos la iveală aceste ilegalităţi. Sunt doar vorbe în vânt, sunt doar vorbe politice.

În realitate, dacă într-adevăr şi o singură autorizaţie de construire ar fi fost aprobată în mandatul meu, ilegal, cu siguranţă, la câte plângeri mi-a făcut actualul primar, cu asta s-a ocupat în mandat, cu siguranţă acele dosare ar fi scos la iveală acte de…



Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri