16.1 C
București
luni, 20 mai 2024

Jamie Dornan, actorul din „50 Shades of Grey”, aproape să-și piardă viața din cauza unei omizi. ”Vestea bună este că nu a fost o supradoză de cofeină, nu a fost o mahmureală…”

Publicat pe



Jamie Dornan, interpretul principal în filmul „50 Shades of Grey”, a avut nevoie de spitalizare după ce a manifestat mai multe simptome asemănătoare unui atac de cord, generat de contactul avut cu o specie de omizi toxice în timpul unei vacanțe recente pe care a petrecut-o în Portugalia.

Incidentul a fost dezvăluit de prietenul său Gordon Smart, în cadrul podcast-ului BBC „The Good, the Bad and the Unexpected, relatează Yahoo! Movies.

O vacanță de pomină în Portugalia, alături de trei irlandezi

Provocat în cadrul podcast-ului să dezvăluie o informație cât mai inedită, Smart a povestit că în cea de-a doua zi de vacanță pe care o petrecea în Portugalia alături de Jamie Dornan și de alți doi prieteni a ajuns la spital, după ce a simțit o serie de simptome ce sunt asociate unui atac de cord.

Se aflau pe terenul de golf atunci când a început să se simtă rău, mai întâi a dat vina pe cocktail-urile nenumărate pe care le băuse cu o seară…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri