21.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Nicușor Dan crede că bătălia pentru Primăria Capitalei va fi cu Cristian Popescu Piedone: „E cel mai bine clasat din bazinul PSD”

Publicat pe


Nicuşor Dan a declarat marţi că principalii săi rivali în cursa pentru Primăria Capitalei sunt Gabrielea Firea şi, mai ales, candidatul PUSL Cristian Popescu Piedone, estimând că „mulţi vor vota cu mine ca fiind cel mai bine clasat candidat anti-PSD”, scrie News.ro.

Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone vor duce bătălia verii pentru Primăria CapitaleiFoto: Inquam Photos – Sabin Cirstoveanu

„Ce e important este că sunt două bazine mari: PSD şi anti-PSD. Sau dreapta-stânga. Cristian Popescu Piedone e înaintea Gabrielei Firea. Mulţi dintre ei vor vota cu mine ca fiind cel mai bine clasat ca fiind anti-PSD, astfel încât să nu iasă Cristian Popescu Piedone sau Gabriela Firea. Asta e”, a spus Nicuşor Dan, la Europa FM.

„Pare că Piedone e în continuare cel mai bine clasat din bazinul de stânga PSD, pentru că a reuşit să pară că este în afara clasei politice, deşi e acolo de 30 de ani, pe diferite poziţii şi are o campanie pe…



Sursa: www.hotnews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri