25.2 C
București
luni, 6 mai 2024

UPDATE 200 de angajații ai Registrului Comerțului protestează azi în fața Ministerului Justiției. Cer salarii mai mari și spor de risc şi solicitare neuropsihică

Publicat pe


Update: Aproximativ 200 de angajaţi ai Oficiului Naţional al Registrului Comerţului protestează, vineri, în faţa Ministerului Justiţiei, solicitând o majorare cu 15% a salariilor de bază şi acordarea sporului de risc şi solicitare neuropsihică.

Aceştia folosesc vuvuzele şi afişează pancarte pe care scrie:„”Mereu sacrificaţi, niciodată respectaţi!”, “Ultimii din Justiţie! Salarii decente în ONRC! Stop discriminării!”.

„Luptăm împotriva discriminării şi a inechităţilor salariale. Până în momentul de faţă nu a existat nicio promisiune din partea factorilor decizionali. Sperăm să avem astăzi o discuţie cu ministrul Justiţiei, sperăm să ne primească. Dacă nu vor fi soluţionate revendicările, vom recurge la greva generală”, a declarat pentru Agerpres preşedintele Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC), Ionela – Monica Pietriş.

Ea a menţionat că, în cazul în care se va ajunge…



Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri