16.5 C
București
luni, 6 mai 2024

Erika Isac s-a ras în cap. Controversata artistă și-a șocat fanii cu ultima decizie pe care a luat-o/Cât cere pentru o oră de concert

Publicat pe


După lansarea piesei „Macarena”, Erika Isac, în vârstă de 24 de ani, a împărțit internetul în două din cauza limbajului dur folosit pentru descrierea abuzurilor împotriva femeilor. Artista care a aruncat YouTube-ul românesc în aer este acum de nerecunoscut! Erika Isac s-a ras în cap și a făcut un anunț complet neașteptat în mediul online.

Cântăreața s-a ras în cap și le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare și motivul pentru care a recurs la un asemenea gest.

Nu, nu se confruntă cu probleme de sănătate și nici nu trece printr-o fază proastă. Erika Isac, excentrică din fire, a ales să renunțe la părul său lung, des și strălucitor, care a consacrat-o de altfel, pentru videoclipul noii sale piese.

„Cea mai nasoală parte este că de acum va trebui să port perucă ceva timp (…). Dacă m-am tuns degeaba și nu intrați să vedeți monstrul ăsta de clip la piesă, vă dau block la toți!”, a spus Erika Isac pe…



Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri