18 C
București
marți, 7 mai 2024

Traian Băsescu îl face praf pe Mircea Geoană. Îi pune la îndoială loialitatea faţă de România: „Ce putere l-a numit la NATO?”

Publicat pe



Traian Băsescu îl face praf pe Mircea Geoană. Fostul președinte al României a vorbit, vineri seară, la Prima News, despre o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale. Traian Băsescu a pus sub semnul întrebării loialitatea lui Mircea Geoană față de statul român, lansând un atac la adresa acestuia referitor la numirea sa la NATO.

„Primul lucru pe care Geoană trebuie să-l lămurească, nu vorbesc despre petrecerile de la Monaco, cu Rizea, cu mama-mare, cu Vanghelie, nu mă leg de asta, dar spun un lucru simplu, în condițiile în care România n-a revendicat postul de adjunct al secretarului general NATO, în numele cui se află acolo, care este statul care l-a susținut, care este statul care i-a cedat locul?”, a spus Traian Băsescu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu ironizează candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale: ”Îmi dau și eu demisia și mă fac independent. Nu a fost lider PSD? A mai fost la alt partid?”

Fostul şef al…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri